Produk unggulan

Tentang Kami

  • bty-1

Gawé SEJAK 1998

TaiZhou Huaren Electrical Appliance Co., Ltd. parantos didirikeun dina bulan Séptémber 2000, pabrik kipas listrik anu dipercaya sareng awét, kipas alit kualitas luhur, kipas méja klip, kipas langit-langit, kipas DC sareng sajabina. Perusahaan ngagaduhan dua patén modél utiliti, patén-patén desain sareng 5Ada langkung ti 30 modél pikeun pilihan anjeun.

Panilitian

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.
Enquiry Pikeun Pricelist